Sunday, January 12

Sebab kita kan best friend?


Sebab kawan tu lebih penting dari kekasih
Kalau kau fikir kekasih boleh lapkan air mata, kawan baik boleh juigak
Dia pn boleh jadi tisu kepada air mata yang jatuh,
Kalau kau fikir kekasih tempat bergurau senda, kawan baik boleh jugak
Dia pun boleh jadi bahan ketawa dia boleh jadi badut sarkas,
Kalau kau fikir kekasih tempat bermanja, kawan baik boleh jugak
Dia boleh bagi pil kat tiap tiap luka kat diri kau,
Kalau kau fikir kau dah takde tali untuk bergayut,
Aku boleh jadi objek panjang agar kau boleh bertahan,

Aku pun ada bahu untuk di jadikan lapik sedih kau
Aku pun boleh dakap erat untuk lunturkan sedikit kegusaran hati

Kawan baik yang sentiasa di sini,
Yang tak akan meninggalkan..

Itu kan janji kita.
"I ada You, You ada I. Forever?"
"Yes, forever."